Med je jedinstven proizvod prirode. Zahvaljujući svome iznimnom sastavu, od davnina se smatra svetom hranom i jednim od najvažnijih prirodnih lijekova za liječenje širokog spektra bolesti.

U grobnici faraona Tutankamona pronađene su posude s još jestivim medom stare preko 3000 godina. Za vrijeme ratova Grci i Rimljani su koristili med kao sredstvo za jačanje i liječenje organizma te brže zacjeljivanje rana.

Najpoznatije ljekovito svojstvo meda jest jačanje imuniteta, olakšavanje simptoma gripe i prehlade, te drugih bolesti respiratornog sustava, kao što su bronhitis te upala grla i sinusa.

Propolis je savršena namirnica koja hrani i liječi ljudsko tijelo. Brojnim istraživanjima je utvrđeno da je propolis prirodni anestetik, antioksidant, antiseptik, antibiotik, da djeluje protiv većine virusa uključujući i virus gripe. Odličan je i u borbi protiv bakterija i gljivica.

Posebnost propolisa je da bakterije na njega ne stvaraju otpornost i nema štetnih popratnih pojava, što je mana sintetskih antibiotika. Da umiriš kašalj i osiguraš si dobar san, prije spavanja namaži područje prsa propolisom.

Akcija

Tijekom ovog mjeseca u Alternativa Trgovini možeš nabaviti proizvode od meda i propolisa na promotivnom popustu od -20%.

*Akcija traje do kraja siječnja ili do isteka zaliha.

Posjeti nas i razveseli se dobroj ponudi kvalitetnih proizvoda po odličnim cijenama!

Kako do nas?
Kontakt