Svima je poznato da su u davna vremena ljudi kuhali i pili isključivo iz srebrnih i zlatnih posuda. Međutim malo tko zna da je taj običaj vezan uz čudotvornu ljekovitost ovih plemenitih metala. Čestice zlata i srebra ne samo uništavaju opasne mikroorganizme, već održavaju tijelo zdravim i odbijaju mnoge bolesti.

Univerzalan prirodni lijek na tvom dlanu

Smatra se da je koloidno srebro univerzalni lijek za 650 danas poznatih bolesti. Koloidno srebro je tekućina koja sadrži mikroskopske čestice čistog srebra. Kao takve dovoljno su male da prođu kroz membrane i lako se apsorbiraju u tijelu.

Koloidno srebro vrlo je alkalno i djeluje kao prirodni antibiotik i najjači antiseptik ikad poznat – uništavajući brojne bakterije, viruse, gljivice i mikroorganizme. Koloidni oblik čini ga potpuno netoksičnim – ne oštećuje organe ni enzime u tkivima te nema štetno djelovanje na korisne bakterije – za razliku od farmaceutskih lijekova.

Srebro vraća organizam u stanje prirodne ravnoteže, jača imunitet, potiče obnavljanje tkiva te skraćuje vrijeme oporavka organizma nakon bolesti.

Mnogo je primjena koloidnog srebra, a posebno se pokazalo učinkovitim kod:

– respiratornih infekcija
– želučanih i crijevnih bolesti
– srčanih oboljenja i visokog tlaka
– kožnih tegoba, posjekotina i opeklina
– alergije i astme
– problema sa sinusima
– migrena
– krvarenja
– obnavljanja vlasišta
– neugodnih mirisa
– ujeda insekat
– problematične kože

Raspršiš li ga po voću i povrću, u roku od 6 minuta uništit će sve otrove kojima su prskani.

Akcija

Tijekom ovog mjeseca u našoj trgovini potraži koloidno srebro na popustu od -20%.

* Akcija traje do 30.04.2024. ili do isteka zaliha.

Kako do nas?
Kontakt