Boluješ od Crohnove bolesti ili sindroma iritabilnog kolona?

Imaš ulcerozni kolitis?

Muče te grčevi, nadutost, plinovi ili konstipacija?

Isprobajući razne proizvode, svi su ti se pokazali bez trajnog uspjeha?

Posegni za 100 posto prirodnim proizvodom koji će te osloboditi svih probavnih tegoba i to bez neugodnih nuspojava. Radi se o Sunfiber probiotičkim topivim vlaknima, koja se dobivaju iz indijske biljke guar.

Sunfiber je u svijetu najviše istraživano topivo vlakno te je izvrstan prebiotik za održavanje zdrave probave. Njegova vlakna djeluju tako da znatno povećavaju broj korisnih laktobacila i bifidobakterija u probavnom sustavu.

Iskoristi akciju i nabavi jedinstveni proizvod Sunfiber na promotivnom popustu od – 20%.

Hrana za dobre bakterije    

Za optimalno zdravlje jako je važan omjer tzv. loših i dobrih bakterija, a Sunfiber kao prebiotik hrani upravo tvoje dobre bakterije. Osim što su važne za zdravlje crijeva, dobre bakterije igraju važnu ulogu i u jačanju imuniteta – čak 70 posto imunosnog sustava nalazi se u našim crijevima!

Optimalan broj dobrih bakterija ključan je i u prevenciji oboljenja, poput karcinoma, dijabetesa i kardiovaskularnih bolesti. Studije su pokazale da se uzimanjem svega 6 grama Sunfibera na dan u roku od 2 tjedna broj bifidobakterija poveća za čak 200 000 milijardi.

To ovaj proizvod čini 1500 puta moćnijim od probiotika. Upravo je zato Sunfiber odličan saveznik u očuvanju tvog zdravlja.

 

Izvrsne dobrobiti Sunfibera za probavni sustav:

1. Obnavlja crijevnu mikrofloru

Povećavajući broj dobrih bakterija, poput bifidobakterija i laktobacila, Sunfiber obnavlja crijevnu mikrofloru i čuva zdravlje crijeva. Osim toga, potiče peristaltiku te skraćuje vrijeme koje je potrebno za pražnjenje.

Također, ova topiva vlakna apsorbiraju i neutraliziraju toksine te vežu na sebe štetni višak žučnih kiselina, čime pospješuju njihovu eliminaciju.

2. Rješava problem konstipacije i premekane stolice

Za razliku od drugih vlakana, koja pomažu kod konstipacije, ali povećavaju rizik od premekane stolice i proljeva, Sunfiber rješava oba problema. Njegova topiva vlakna kod konstipacije djeluju tako da omekšavaju stolicu i potiću eliminaciju štetnih tvari, dok u slučaju proljeva vežu vodu u crijevima tako da se formira čvršća stolica.

Sunfiber poboljšava rad crijeva i kod osoba koje boluju od sindroma iritabilnog kolona, bez neugodnih simptoma poput plinova i nadutosti.

Također, pomaže i kod konstipacije u djece, a smiju ga koristiti i trudnice.

3. Poboljšava apsorpciju nutrijenata

Neka dijetalna vlakna ograničavaju apsorpciju makronutrijenata ili minerala, poput kalcija i magnezija, koji su ključni za optimalno zdravlje cijelog organizma.

Sunfiber nema takav učinak – on ne inhibira apsorpciju važnih nutrijenata.

4. Ublažava grčeve, dispepsiju i druge gastrointestinalne poremećaje

Sunfiber pomaže i u ublažavanju neugodnih grčeva te dispepsije, žareće boli i nelagode u gornjem dijelu trbuha. Njegovim uzimanjem možeš olakšati sve gastrointestinalne tegobe koje se javljaju kod nepravilnog rada crijeva.

5. Smanjuje osjećaj gladi

Uzimanjem Sunfibera smanjuje se osjećaj gladi te povećava osjećaj sitosti nakon obroka. Istraživanje je pokazalo da se unosom Sunfibera smanjuje unos kalorija tijekom idućeg obroka. Stoga Sunfiber ti može pomoći i želiš li izgubiti višak kilograma.

6. Snižava razine šećera u krvi nakon obroka

Sunfiber je odličan izbor za sve one koji žele dodatno kontrolirati razine šećera u krvi. Ovaj prirodni proizvod djeluje tako da snižava glikemijski indeks konzumirane hrane.

Uzimaš li Sunfiber, razine šećera u krvi nakon obroka bit će manje za 20 posto.

Izvrsne dobrobiti Sunfibera za probavni sustav

Zrna guara iz kojih se dobivaju Sunfiber vlakna uzgajaju se na poljima koja nisu tretirana nikakvim kemikalijama. Uz to, proizvod je testiran na pesticide i ne sadrži gluten.  

Otporan je na visoke temperature te stabilan pri niskim pH-vrijednostima. Sve to čini ga odličnim izborom neovisno o tome želiš li ga dodati u vodu, juhu, smoothie, voćni sok, jogurt, kavu, mlijeko ili čaj.

Pogodan je za vegetarijance, vegane i dijabetičare.

 

Akcija

Tijekom ovog mjeseca u našoj trgovini i u Alternativa Webshopu možeš nabaviti SunFiber na promotivnom popustu od -20%

* Akcija traje do kraja mjeseca ili do isteka zaliha.